DANCE

Een sensationele dance workout

Een laagdrempelig dansprogramma

Al dansend verbrand je calorieën en werk je aan een fitter lichaam. Je leert verschillende moves en combinaties die eenvoudig worden opgebouwd. Zo voelt iedereen zich binnen de kortste keren een ster op de dansvloer. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau van de ene dansstijl naar de andere. Kortom: een zeer gevarieerde dynamische les vol toffe moves met bewegingen uit diverse dansstijlen. Stoere hiphop, maar ook verschillende Latin stijlen, waarbij je uitgedaagd wordt en jezelf heerlijk in het zweet danst.

Voor wie is DANCE?

DANCE is geschikt voor iedereen die het liefst dansend door het leven gaat en wil werken aan een goede conditie. Natuurlijk word je uitgedaagd, maar je bepaalt zelf tot welk niveau je gaat. De coach blijft je motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan en het beste uit jezelf te halen. DANCE is geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. De nadruk ligt op het hebben van plezier, ongemerkt werk je aan een sterker en fitter lichaam.

Hoe ziet een DANCE les eruit?

Zodra je muziek hoort, gaan jouw voeten van de vloer en de handen in de lucht. Je start met een feel good warming-up en danst vervolgens van de ene dansstijl naar de andere. Stoere urban moves, uitdagende showdance en snelle drum’-n-bass passen, maar ook dans je door verschillende Latin dansstijlen heen. De korte recovery  zorgt voor herstel en een mooie afsluiting van de les, voordat je de dansvloer verlaat. Je danst de sterren van de hemel en voordat je het weet, is de les alweer voorbij.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten