Conditie Fitness

Een uur lang gevarieerd trainen

Training voor het hele lichaam

Conditie fitness is een gevarieerde groepsles voor mensen die graag hun hele lichaam willen trainen, maar niet van ingewikkelde pasjes houden. Een uitstekende activiteit voor mensen die zich een uur lang flink willen inspannen.

In de zaal én op de apparaten

Conditie Fitnesstraining is een combinatie van conditietraining in de zaal en fitnesstraining op de fitnessapparatuur. Het eerste half uur van de les traint u in de zaal waarbij de nadruk ligt op diverse vormen van conditietraining. Door middel van eenvoudige bewegingen op de maat van de muziek traint u uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en lenigheid. Het tweede half uur van de les traint u in de fitnesszaal op apparatuur, waarbij met name gewerkt wordt aan spierkracht.

Professionele begeleiding

De conditietraining wordt gegeven door gediplomeerde instructeurs, die alle tijd en aandacht hebben voor de deelnemers. Zij houden rekening met de fysieke weerbaarheid van elke deelnemer waardoor het programma voor iedereen op zijn eigen niveau is af te werken.

Gezellige stimulans

Het sporten in een groep betekent voor de meesten een extra stimulans waardoor je net iets meer uit jezelf haalt. En bovendien maakt het van een uur zweten ook iets gezelligs.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten