Cardio Fun (Vitaal)

Conditie, kracht en coördinatie

Groepsgevoel als bonus

Het Stay Fit Circuit is voor iedereen die, de naam zegt het al…, fit wil blijven, of fitter wil worden. Deze les is een circuit van oefeningen gericht op alle factoren van fitheid. Denk aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de spierkracht, maar ook van de flexibiliteit en de balans. Een gevarieerde afwisselende training waarbij zowel getraind wordt op cardio apparatuur als ook in de vrije ruimte.  Kortom een totaal training!

Stay Fit

Ook voor senioren is dit een uitstekende activiteit. Met jeugdig enthousiasme en enorm veel plezier samen aan de slag zijn. Sportieve senioren, mensen om letterlijk een voorbeeld aan te nemen.
Toestellen eenvoudig lichter in te stellen. Heel veel profijt hebben onze senioren van de speciale luchtdrukapparatuur. Want die kan eenvoudig met de voeten worden bijgesteld als je iets lichter of iets zwaarder wilt trainen.

Fit zonder blessures

Verantwoord sporten, fitter worden zonder klachten en blessures, is steeds het uitgangspunt. En dan is niemand te oud voor fitness. Onder professionele begeleiding en met een gezellig groepsgevoel als bonus wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele fitheid.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten