Cardio Fun (Vitaal)

Conditie, kracht en coördinatie

Groepsgevoel als bonus

De cardio FUN lessen zijn opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel is puur conditioneel waarbij getraind wordt op roeiergometer, loopband, fiets en crosstrainer. En in het tweede deel wordt er getraind op spierversterkende apparaten. Tijdens het derde onderdeel van de les wordt getraind in de Fun-X ruimte met diverse materialen in circuitvorm. De oefeningen in het circuit zijn gericht op uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie en kracht. Kortom een totaal training!

Cardio Fun Vitaal

Ook voor senioren is dit een uitstekende activiteit. Met jeugdig enthousiasme en enorm veel plezier samen aan de slag zijn. Sportieve senioren, mensen om letterlijk een voorbeeld aan te nemen.
Toestellen eenvoudig lichter in te stellen. Heel veel profijt hebben onze senioren van de speciale luchtdrukapparatuur. Want die kan eenvoudig met de voeten worden bijgesteld als je iets lichter of iets zwaarder wilt trainen.

Fit zonder blessures

Verantwoord sporten, fitter worden zonder klachten en blessures, is steeds het uitgangspunt. En dan is niemand te oud voor fitness. Onder professionele begeleiding en met een gezellig groepsgevoel als bonus wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele fitheid.