BALANCE

Een les voor body & mind

Mooie mix Yoga, Tai-Chi en Pilates

BALANCE is een body & mind-groepsfitnessles. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga, Tai Chi en ook Pilates. Onderdelen van BALANCE zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

BALANCE is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van BALANCE ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? BALANCE biedt de oplossing.

Voor wie is Balance?

BALANCE is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt BALANCE je om fitter te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt BALANCE je daar zeker bij.

Hoe ziet een BALANCE eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van houdingen en bewegingen, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten