Fitness met tablet console

Hard trainen op de nieuwste apparatuur

Totale workout

Lekker (hard) trainen op mooie en fysiek verantwoorde apparatuur op tijden waar jezelf voor kiest. Door regelmatige fitness training worden de diverse spiergroepen versterkt en verbetert de conditie. Om alle spieren goed met elkaar in harmonie te brengen, wordt er op een uiterst zorgvuldige en evenwichtige manier gewerkt.

Internet – Interactie – Entertainment

Als eerste in de gehele Benelux presenteren wij de Life Fitness Discover serie. Loopbanden, crosstrainers en fietsen met tablet console voor internet, interactie en entertainment. De mogelijkheden zijn zeer divers. Vele functies waarmee de training nog meer aansluit op jouw persoonlijke behoeften, waaronder: Landscape: Ren, wandel of fiets langs de interactieve trainingsparcours van Lifescape. Bezoek Californië, Frankrijk, Duitsland en andere droombestemmingen. De helling en de weerstand van het toestel veranderen samen met het terrein terwijl je een tocht maakt door de ongerepte natuur en prachtige landschappen. Verbinding maken met android- en apple toestellen. Gebruik jouw persoonlijke bibliotheek met muziek, video’s, apps en boeken. Houd resultaten bij en raadpleeg ze, rechtstreeks van de machine naar jouw toestel
Communiceer met sociale netwerken.

Trainingsschema

In onze fitnesszaal is altijd minimaal een instructeur aanwezig voor vragen en advies. Ook kunnen onze instructeurs je zonder extra kosten helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen door voor jou een specifiek trainingsschema te maken. Dan train je op maat, maar wel nog steeds lekker individueel.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten