Zelfverdediging

Voel je zelfverzekerd en sterk

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Met meer energie naar buiten durven

Voelt jij je zich ook wel eens ongemakkelijk op straat. Of mogelijk zelfs bedreigd? Dan zijn de lessen zelfverdediging die binnen Frits van der Werff Sportinstituut worden gegeven wellicht iets voor jou. Tijdens deze lessen wordt op een sportieve manier geleerd hoe je je kunt verweren tegen aanvallen op straat en in het dagelijks leven. Behalve dat deze technieken je beter in staat stellen je te verweren, groeit ook het zelfvertrouwen waardoor je met meer zin en energie naar buiten durft te gaan.

Leren afweren

Het leren afweren van een aanval door een of meer tegenstanders staat centraal tijdens zelfverdediging. De training binnen ons Sportinstituut is geschikt voor alle leeftijden en is gebaseerd op Jiu-Jitsu technieken.

Voor scholieren

Voor scholieren in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar is er een speciale scholierencursus zelfverdediging.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten