Ju Jitsu

Ju Jitsu – effectieve zelfverdediging

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Geen vechtsport, maar een vechtkunst

Jiu-jitsu is een vechtkunst die er op gericht is om met directe snelle technieken een tegenstander uit te schakelen of een aanval op te vangen. Tijdens Jiu-Jitsu-trainingen wordt geleerd hoe men zich kan verdedigen tegen verschillende aanvallen en hoe je zelf verschillende technieken zoals stoten, schoppen, klemmen, drukpunten en verwurgingen kunt uitvoeren. Bij het Sportinstituut wordt de Tai-Jitsu stijl gedoceerd.

 

De Samurai-site, voor meer informatie over jiu-jitsu

Meer informatie over de vechtkunstactiviteiten Nihon Ju Jitsu / Tai Jitsu binnen ons Sportinstituut treft u aan op de speciale Samurai-site. Hier treft u achtergrond – en actuele informatie over stagetrainingen, verslagen, foto-impressies, kyugraadexamens, etc. In het tweemaandelijkse bulletin “De Samurai” worden de meest uiteenlopende onderwerpen vermeld en toegelicht. De Samurai-site: absoluut een bezoek waard.

 

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten