Pilates studio

Werken aan een sterk en soepel lichaam

Stijlvolle pilates studio

Onze stijlvolle Pilates studio is gevestigd op de eerste verdieping van het monumentale pand Schermeroord aan de Draafsingel, boven ons paramedisch centrum. De studio ademt een prettige sfeer uit. In een lichte en rustige atmosfeer kunt u zich optimaal concentreren op de Pilatesbewegingen die kracht, soepelheid en balans van lichaam en geest bevorderen. Probeer, ervaar en laat u verrassen. Voor iedereen die een sterk en gezond lichaam belangrijk vindt.

Cadillac, Tower en Combo Chair

De Pilatesstudio is uitgerust met unieke oefenapparatuur zoals de Cadillac, de Tower, de High- en Small Barrel, de Combo Chair en divers klein oefenmateriaal. De apparatuur is ontwikkeld door Joseph Pilates om het lichaam uit te dagen en gelijktijdig optimaal te ondersteunen. Hierdoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen.

Speciaal opgeleide instructeurs

De persoonlijke en intensieve begeleiding is in handen van specifiek opgeleide, deskundige Pilatesinstructeurs. Rekening houdend met uw doel, fysieke mogelijkheden en behoeften van het lichaam stellen zij een persoonlijk oefenprogramma voor uw samen.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten