Zomer-abonnement 'Active Summer'

Onbeperkt sporten en/of zwemmen in de zomermaanden voor maar €13,50 per week.

De Active Summer Actie – een initiatief van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) – is landelijk een groot succes. De VES zet zich in voor kwalitatieve en doelgerichte sportbegeleiding. In de zomermaanden stimuleert zij mensen actief te blijven om verval van opgebouwde fitheid te voorkomen. Want, enkele weken genieten van een luie strandvakantie kan zomaar leiden tot een fors verlies van spierkracht en conditie.

Active Summer Actie

Wie in de maanden juli en augustus blijft sporten heeft in september niet alleen een fysieke voorsprong op vele vakantiegangers, maar maakt ook nog eens kans op een prachtige reis naar Malta en vele andere sportieve of ontspannen prijzen. Ieder sportbezoek wordt beloond met een stempel op de stempelkaart. Volle Active Summer spaarkaarten dingen mee naar de prijzen. Je mag zoveel volle spaarkaarten inleveren als je wilt.

Een zomerlidmaatschap voor wel 100 sportcentra in héél Nederland

Tijdens de Active Summer Actie kun je onbeperkt komen sporten en/of zwemmen voor € 13,50 per week. Gedurende enkele weken of de hele maanden juli en augustus. Met het Active Summer
lidmaatschap van Frits van der Werff Sportinstituut maak je dus kans op vele prijzen maar het biedt tevens toegang tot alle 100 exclusieve sportcentra in NL!

Op vakantie in eigen land? Een VES sportcentrum is nooit ver weg. Zie voor een overzicht: www.exclusievesportcentra.nl.

Nieuws