Vacature Horecamedewerker (15/16 jaar)

Binnen het Sportinstituut zijn wij op zoek naar een nieuwe collega van 15/16 jaar voor de functie van barmedewerker. Ben jij op zoek naar werk, ben je enthousiast en open, maak je gemakkelijk contact en vind je het leuk om mensen op een prettige manier te helpen? Dan is dit baantje geknipt voor jou!

Functie: Horecamedewerker / bardienst
Werkweek: 4 tot 6 uur per week
Start: Per direct

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden

In de functie van barmedewerker ben je verantwoordelijk voor een fijne en prettige bediening van klanten. Je voorziet mensen met open blik en glimlach van een heerlijke kop koffie of thee. Ook gezonde drankjes als sapjes en smoothies ga je maken. Mensen vinden het fijn om door jou geholpen te worden. Ook ben je verantwoordelijk voor ‘De Uitkijk’, zo heet onze barruimte van waaruit je zicht hebt op bijna alle sportzalen. Je zorgt ervoor dat de ruimte schoon en opgeruimd is.

Werktijden

Op dit moment zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken op de maandagmiddag en -avond (na schooltijd!, 4 uurtjes). Werktijden kunnen in overleg en afhankelijk van schooltijden wat aangepast worden.

Herken je je in dit profiel?

– Je hebt een open en enthousiaste uitstraling
– Je maakt gemakkelijk contact
– Je bent sportief en actief ingesteld
– Je bent proactief en behulpzaam
– Je voelt je verantwoordelijk voor de beleving van de klant

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je ons team komen versterken? Reageer dan voor 5 oktober 2019 met sollicitatiebrief en CV naar marije@fritsvanderwerff.nl, t.a.v. Marije van der Werff.

Nieuws