Nieuwe collega fysiotherapie: Jari Koen

Graag stel ik mij aan je voor als nieuwe fysiotherapeut binnen het team van Frits van der Werff Paramedisch. Mijn naam is Jari Koen, ik ben 24 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in de mooie binnenstad van Hoorn.

Wellicht dat sommige mensen mij herkennen van mijn stageperiode binnen deze praktijk, 2 jaar geleden. Hierdoor kende ik het bedrijf en vele van mijn collega’s al redelijk goed.

Verder ben ik wellicht te herkennen van het voetbal. Bij zowel Always Forward als bij de selectie van Hovocubo ben ik namelijk ook actief als fysiotherapeut.

Als fysiotherapeut bij Frits van der Werff Paramedisch vind ik het belangrijk dat ik samen met jou op zoek ga naar de kern van de klachten. Ik vind het belangrijk dat we samen jouw hulpvraag oplossen en dat we er niet alleen voor zorgen dat de klachten worden aangepakt op korte termijn maar ook dat de klachten niet meer terug komen. Ik zie mijzelf niet alleen als fysiotherapeut maar soms ook als een soort coach, dat vind ik ook het leuke aan dit werk. Je kan bij mij terecht voor de algemene klachten in het dagelijks leven – klachten als gevolg van overbelasting of opbouw na operatie of ziekteperiode – maar specifiek ook voor sport gerelateerde klachten.

Ik heb een afwisselende werkweek. Naast het werk in dit team, werk ik 2 dagen in een praktijk in Heerhugowaard en werk ik tevens 2 dagen als fysiotherapeut in de gevangenis van JC Zaanstad en PI Heerhugowaard. Op dinsdag en vrijdag ben ik aanwezig in de praktijk van Frits van der Werff Paramedisch.

Ik heb erg veel zin in mijn periode hier en kijk ernaar uit om je binnen de praktijk of in het Sportinstituut te ontmoeten. Misschien tot snel!

Nieuws