Get Ready for Summer - Zomerfit in 10 weken!

Wil jij werken aan een zomer klaar lichaam of gewoon fit de zomer in? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste manier om dat te bereiken in de paar maanden voordat je lekker op vakantie gaat. Frits van der Werff Sportinstituut biedt in tien weken de optimale mix van voedingsbegeleiding en training. Met het Ready for Summer programma ben jij zomerfit in tien weken!

Wanneer je als doel hebt om te werken aan een strakker en fitter lichaam is het van belang dat je aan de slag gaat op zowel het gebied van voeding als training. Wat betreft voeding zijn er natuurlijk tal van diëten waar je uit kunt kiezen die jou een snel resultaat beloven. Helaas geldt de ‘quick fix’ niet voor een resultaat op langere termijn. Het meest effectief is om een verantwoord voedingspatroon te volgen dat zorgt voor een juiste calorie inname en een juiste verhouding van de verschillende voedingstoffen. Dus, niet minder gaan eten maar bewuster en met regelmaat. Liever het hele jaar door summerproof, dan slechts een paar maanden zomerfit.

Voeding bepaalt voor 70-80% het resultaat

Op basis van gegevens uit de uitgebreide intake, zoals gewicht, vetpercentage, taille en leefstijl, berekent het Body Support programma voor jou de gewenste calorie inname. Op basis van jouw persoonlijke energiebehoefte worden menu’s samen gesteld en wordt er gekeken naar de juiste verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten. Wekelijks ontvang je 7 duidelijke dagmenu’s (+ handig samengestelde boodschappenlijst). Een online platform ondersteunt het gebruik van de menu’s, biedt inzicht in voortgang en coaching. Je hebt wekelijks contact met de fitnesscoach die de voortgang bespreekt, zo nodig wijzigingen aanbrengt en de menusamenstelling en die je begeleidt in voldoende beweging en de juiste manier van trainen.

Kort en intensief trainen, de effectieve trainingsvorm HIIT

Wat betreft de training zijn ook tal van verschillende trainingen en lessen die je kunt volgen. Heel effectief en populair zijn de kortere, intensieve trainingen; de zogenaamde HIIT. Deze High Intensity Interval Trainingen zijn korte trainingen van maximaal 30 minuten. In een korte tijd zit je qua training hoog in de intensiteit. Dit merk je aan de hartslag, ademhaling en alle spieren in je lijf. Het is tijdens de training even afzien maar wat een goed gevoel heb je achteraf! Deze trainingen hebben als resultaat dat je de stofwisseling een boost geeft en mag genieten van een langere naverbranding in rust. En dat komt de vetverbranding ten goede!

Er zijn verschillende vormen van HIIT. Barre is een 30 minuten durende work-out gebaseerd op ballet. Je werkt hard aan de been-, bil- en buikspieren. Klinkt liever dan het is; A beautiful burn!

Grit is een stevige training waarbij je werkt met je eigen lichaamsgewicht, denk aan push-ups en verschillende ren- en sprongvormen.

CXWorx is ook een 30 minuten durende work-out waar gewerkt wordt met elastieken en schijven om optimaal de core te trainen. Er wordt niet gerend en gesprongen, maar reken maar dat je al je spieren in je lijf aan het werk zet.

 

Het Ready for Summer programma

Duidelijk is dat de combinatie van voeding én de juiste training centraal staat. Wacht dus niet langer en schrijf je in voor ons Ready for Summer programma! Een programma van 10 weken waarin je keuze hebt uit o.a. de HIIT trainingen Grit, Barre en CX, maar ook andere groepslessen en/of fitnesstraining kan onderdeel zijn van jouw persoonlijke programma. Gedurende 10 weken heb je onbeperkt toegang tot alle trainingsmogelijkheden van het Sportinstituut. Gelijktijdig pak je jouw voedingspatroon aan met Body Support. Je ontvangt wekelijks 7 dagmenu’s. Het online BodySupport platform biedt ruimte voor variatie en aanpassing van menu’s, inzicht in voortgang en coaching. Wekelijks is er individueel contact met jouw BodySupport coach t.a.v. de voedingsbegeleiding. Onder professionele en enthousiaste begeleiding van onze instructeurs ben jij binnenkort helemaal klaar voor de zomer!

Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie van het Sportinstituut of bij een van de fitnesscoaches die je vrijblijvend informeren over het Ready for Summer programma.

Start programma: Starten kan direct.

Tarief: €24,50 / week.

Nieuws