Active Summer Actie 2019

Sport deze zomer en win prachtige prijzen! In juli en augustus maak je weer kans op fantastische prijzen! Met een geweldige vakantie naar het paradijselijke Mauritius als hoofdprijs.

Hoe werkt het? Na elke training ontvang je een stempel op jouw stempelkaart. Met 10 stempels heb je een volle spaarkaart en gelijk al prijs! Bij inlevering van een volle spaarkaart heb je namelijk de keuze uit een gratis entree voor een ontspannen dag welness bij 1 van de 3 Blue Wellnessresorts of een paintball- / airsoftarrangement.

Op vakantie in eigen land? Ben je op vakantie in een ander deel van Nederland en wil je graag blijven sporten? Dat kan! Met het sportabonnement van Sportinstituut Frits van der Werff ben je welkom bij alle 114 VES sportclubs in Nederland. Sporters die in de actieperiode komen sporten bij een ander Exclusief Sportcentrum ontvangen twee stempels in plaats van één!

Ben je nog geen sporter van ons Sportinstituut? Wellicht is de Active Summer periode dan de uitgelezen periode om daarmee te beginnen. Want, tot 1 september sport je onbeperkt (sportlessen én aqua activiteiten) voor maar €15,-/week. Wie blijft sporten gedurende de zomermaanden juli en augustus heeft niet alleen een voorsprong op vele vakantiegangers, maar maakt ook nog eens kans op vele andere sportieve of ontspannen prijzen!

Lees hier nog meer over de Active Summer Actie en de te winnen prijzen?

Nieuws