Sh’bam

Een sensationele dance workout

Een laagdrempelig dansprogramma

SH’BAM is een full-body workout die simpele dansbewegingen op de nieuwste Top 40 hits combineert met dance muziek, remixen van bekende classics en moderne Latin tracks. De simpele choreografie wordt overgebracht door energieke en goed opgeleide instructeurs, die deskundig zijn in het wat Les Mills noemt ‘overbrengen van Fitness Magic’.

Voor wie is SH’BAM?

SH’BAM is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dansprofessional te zijn, want plezier staat bij SH’BAM voorop. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH’BAM. De instructeur leert de deelnemers de basis choreografie en coacht ze door elk nieuw pasje – en mensen kunnen er zoveel uitdaging en styling in brengen als ze zelf willen! SH’BAM is dus voor iedereen geschikt: man en vrouw, jong en oud!

Hoe ziet een SH’BAM les eruit?

Een SH’BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat. De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen. Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn. Dit blok wordt afgesloten met diverse stretchoefeningen.