Body Balance

Een les voor body & mind

Mooie mix Yoga, Tai-Chi en Pilates

Body Balance is een body & mind-groepsfitnessles. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga, Tai Chi en ook Pilates. Onderdelen van Body Balance zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Voor wie is Body Balance?

Body Balance is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van Yoga of Tai Chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

De kracht van Body Balance

Deelnemers aan Body Balance merken al na een paar lessen, door een toename in kracht van de rompspieren, dat zij beter in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daarnaast zorgt Body Balance voor een perfecte ontspanning van de schouder- en nekspieren.

Gecertificeerde instructeurs

Body Balance wordt uitsluitend gegeven door sportscholen die daarvoor een licentie hebben. De instructeurs hebben een speciale opleiding gevolgd voor het geven van Body Balance. Bovendien dienen Body Balance-instructeurs iedere drie maanden speciale workshops te volgen.