Body Attack

Beetje lef voor de ultieme workout

Body Attack: Durf jij het aan?

Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is Body Attack bij Sportinstituut Frits van der Werff de ultieme workout om je conditie te verbeteren. Het enige wat je nodig hebt, is een paar goede sportschoenen en een beetje lef.

Wat is Body Attack?

Body Attack is een groepsfitness-programma dat is ontwikkeld door dezelfde makers als van het Body Pump-programma. Body Attack is een wereldwijd programma: of je nu in Rio, Moskou of Amsterdam een Body Attack-les volgt, overal is de les precies hetzelfde. Bij Body Attack worden geen materialen gebruikt. Het is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Met Body Attack bij Sportinstituut Frits van der Werff verbetert je hart- en longfunctie zodat je de inspanningen, tijdens andere vormen van sport, gemakkelijker aan kunt.

Voor wie is Body Attack?

Body Attack is niet voor iedereen geschikt. Om mee te doen met een Body Attack dien je over een bepaalde lichamelijke fitheid te beschikken. Heb je nog nooit aan sport gedaan of zijn er andere redenen waardoor je je niet intensief mag inspannen, raadpleeg dan eerst de Body Attack-instructeur alvorens deel te nemen. Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is Body Attack de ultieme workout om je conditie te verbeteren.

De kracht van Body Attack

Binnen Body Attack staan twee aspecten centraal. Ten eerste is een Body Attack-les eenvoudig en dus voor iedereen te volgen. Ten tweede draait Body Attack om resultaat. Het volgen van Body Attack leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuurverbetering.

Instructeurs met licentie

Body Attack wordt uitsluitend gegeven door instructeurs die een speciale verplichte opleiding gevolgd. Bovendien volgen Body Attack-instructeurs iedere drie maanden speciale bijscholingsdagen, waarmee ze up-to-date worden gehouden om je iedere keer opnieuw een onvergetelijke Body Attack les te bezorgen.