Tarieven

Vele combinatie zijn mogelijk

Tarieven

Bij Frits van der Werff Sportinstituut is bewegen en sporten vanwege de veelheid van mogelijkheden en activiteiten in veel gevallen maatwerk. Persoonlijke programma’s zijn bij ons vaak geen uitzondering.

Veel combinaties mogelijk

Vanwege de veelheid van abonnementsvormen en vooral ook de combinatiemogelijkheden daartussen – bijvoorbeeld tussen fitness en zwemmen – is het lastig een tariefsopgave te doen. U kunt echter al bij ons sporten vanaf € 29,- per maand (Basic Frits abonnement). Ons sportadviesteam geeft graag inzicht in alle uitgebreide mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Basic Frits: € 29,- per maand

Voor wie minder behoefte heeft aan diverse lessen maar gewoon lekker wil fitnessen biedt het Sportinstituut: een Basic Frits-abonnement. Wie geen lessen wil volgen en overdag wil sporten, mag op doordeweekse dagen ’s middags onbeperkt fitnessen voor 29 euro per maand. Met een Basic Frits-abonnement mag je tussen 12.00 en 15.30 uur binnenkomen. En vervolgens net zo lang fitnessen als je wilt. Dus bijvoorbeeld ook van 15.29 uur tot 18.30 uur.

Leveringsvoorwaarden
FitVak, de landelijke bracheorganisatie van sportscholen en fitnesscentra, heeft leveringsvoorwaarden voor de gehele branche vastgesteld. De consumentenbond heeft deze vervolgens goedgekeurd. Een exemplaar kunt u afhalen bij de balie maar is ook hier in te zien.

Bel met de balie: 0229-217364
Onze medewerkers kunnen alle vragen beantwoorden en advies geven over welke abonnementsvorm en sportieve activiteiten het beste bij uw persoonlijke wensen aansluiten. Voor meer informatie over ons sportadviesteam klik hier.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten

Start vandaag met bewegen

Wilt u gratis en vrijblijvend een dag sporten ervaren bij Sportinstituut Frits van der Werff?

Ontvang updates per email

Met liefst meer dan zestig verschillende activiteiten heeft Frits van der Werff Sportinstituut alles in huis voor swingend maar verantwoord bewegen.