Sportadviesteam

Ons team weet raad

Je stapt binnen en dan?

De eerste stap is voor velen gelijk de moeilijkste. Je wilt wel bewegen, alleen heb je zelf geen idee welke van de tientallen activiteiten bij jou past. Gelukkig weet ons sportadviesteam raad.

Sportadviesteam weet raad en wijst de weg

Speciaal om mensen over de eerste ‘hoge’ drempel te helpen, heeft Frits van der Werff een team van sportadviseurs rondlopen. Zij zijn voor iedereen die ‘nieuw’ binnenstapt dé gids op weg naar een programma op maat.

Gratis en vrijblijvende intake

In een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek laten zij het Sportinstituut zien. Daarnaast adviseren zij welke activiteiten het beste bij uw wensen en lichamelijke gesteldheid passen. Op basis van het advies wordt dan vervolgens door gespecialiseerde sportinstructeurs een persoonlijk beweegprogramma samengesteld.

Interesse?

Ook een keer een vrijblijvend gesprek met één van de leden van ons Sportadviesteam? Vul het formulier in of bel voor een afspraak: 0229-217364.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten

Start vandaag met bewegen

Wilt u gratis en vrijblijvend een dag sporten ervaren bij Sportinstituut Frits van der Werff?

Ontvang updates per email

Met liefst meer dan zestig verschillende activiteiten heeft Frits van der Werff Sportinstituut alles in huis voor swingend maar verantwoord bewegen.