Over ons

Het is bij ons echt fit, fitter, fitness

Sportinstituut sinds 1969

In 1969 begonnen Frits en Jellie van der Werff dit dynamische bedrijf. Samen met een groot team enthousiaste medewerkers staan zij voor een kwalitatieve, gezellige, verantwoorde en vernieuwende sportbeoefening. Ons activiteitenaanbod is divers. Het biedt mogelijkheden voor jong en oud, van vroege vogels tot avondmensen, van ervaren sporters tot beginners, van gezonde mensen tot mensen met beperkingen.

Een uniek en sportief ’warenhuis’

Frits van der Werff Sportinstituut is met haast honderd verschillende activiteiten een uniek ‘warenhuis’ vol bewegingsmogelijkheden. Een huis dat tegenwoordig vier verschillende ’afdelingen’ telt.

Frits van der Werff Sporten

De kenmerkende witte Villa aan de Draafsingel is hét sportieve hart waarin het gros van de bijna honderd activiteiten, lessen en sportmogelijkheden plaats vinden. In De Villa zijn onder meer de fitnesszaal, de zes sportzalen, sauna (niet gemengd) en Turks stoombad te vinden. Ook kunt u er gezellig wat drinken in de sfeervolle barruimte De Uitkijk voor en na het sporten.

Frits van der Werff Aquasports

Naast De Villa is Frits van der Werff Aquasports gevestigd. In ons eigen zwembad kan er niet alleen voor het ABC-diploma worden gezwommen, maar zijn er ook tal van sportieve lessen te volgen. In water van 32 graden is het heerlijk sporten, revalideren en ontspannen.

Frits van der Werff Paramedisch Centrum

In de oude stadsvilla Schemeroord is pal naast het sportinstituut sinds 2008 ons paramedisch centrum gevestigd; een praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie Mensendieck. Dé schakel tussen sportcentrum en de medische wereld. Beide maken bij hun behandelingen optimaal gebruik van alle mogelijkheden van het Sportinstituut, zwembad en Pilatesstudio.

Frits van der Werff Pilates

Boven het paramedisch centrum zit op de eerste verdieping van Schermeroord een unieke Pilatestudio. In een lichte en rustige atmosfeer kunt u zich optimaal concentreren op de bewegingen op de Pilatestoestellen die kracht, soepelheid en balans van lichaam en geest bevorderen. Probeer, ervaar en laat u verrassen. Voor iedereen die een sterk en gezond lichaam belangrijk vindt.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten

Start vandaag met bewegen

Wilt u gratis en vrijblijvend een dag sporten ervaren bij Sportinstituut Frits van der Werff?

Ontvang updates per email

Met liefst meer dan zestig verschillende activiteiten heeft Frits van der Werff Sportinstituut alles in huis voor swingend maar verantwoord bewegen.